Изберете страница

ПЕПТИДИ

BCN Familia Peptidi за хидратирана, стегната и сияйна кожа, за тонизиран околоочен контур, срещу косопад и локализирани мазнини.

ПРОДУКТИ  ПЕПТИДИ НА МЕЗО – ЛАБОРАТОРИИ

      Линията      ПЕПТИДИ   е   гама  от  продукти, чиито   основни       компоненти   са   така наречените пептиди от ново поколение,   които действат в синергия с други усъвършенствани   активни   съставки,  като   колаген, хиалуронова киселина, витамини и др., за постигане на впечатляващи резултати за кожа и коса.

Пептидите   са   молекули,   съставени   от   къси вериги от аминокиселини, организирани в специфична последователност, която ще определи тяхната функция вътре в клетката. Тяхната основна   функция  е междуклетъчната комуникация,   тоест   да   действат като   пратеници  в  различните   слоеве   на    кожата   за  предаване   на информация между клетките и по този начин да променят начина, по който функционират тези клетки.

С възрастта сигналите, предаващи инструкции на клетките да се възстановят и да произвеждат колаген и еластин, които поддържат кожата гладка, стегната и млада, се изключват. Основната задача на пептидите е да предадат нови инструкции на клетките за рестартиране на тези дейности.

пептиди от ново поколение. Лифтинг на лице и тяло. Анти ейдж.

ANTI RIDES

пептиди от ново поколение. Лифтинг на лице и тяло. Анти ейдж.

ВИЗАЖ

bcn lumen

BCN  LUMEN

Биомиметични пептиди за красива и опъната кожа NEW

БИОМИМЕТИЧНИ ПЕПТИДИ

bcn oculare

BCN  OCULARE

Пептиди за изсветляване на кожата

LIGHTEN SKIN

хиалуронова бустер чиста и неомрежена за дълбоко хидратиране

Hyac – aa – boosteR

хиалуронова бустер плюс чиста и неомрежена за дълбоко хидратиране

Hyac – aa – boosteR

*ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за отбелязване!

14 + 4 =

АДРЕС

гр. БУРГАС   8000

кв.Лазур  ул.Батак 29

ИМЕЙЛ  АДРЕС

ОБАДИ  СЕ  СЕГА!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ !