Изберете страница

BCN  ПЕПТИДИ

BCN Familia Peptidi за хидратирана, стегната и сияйна кожа, за тонизиран околоочен контур, срещу косопад и локализирани мазнини.

ПРОДУКТИ  ПЕПТИДИ НА BCN – ЛАБОРАТОРИИ

      Линията   BCN    ПЕПТИДИ   е   гама  от  продукти, чиито   основни       компоненти   са   така наречените пептиди от ново поколение,   които действат в синергия с други усъвършенствани   активни   съставки,  като   колаген, хиалуронова киселина, витамини и др., за постигане на впечатляващи резултати за кожа и коса.

Пептидите   са   молекули,   съставени   от   къси вериги от аминокиселини, организирани в специфична последователност, която ще определи тяхната функция вътре в клетката. Тяхната основна   функция  е междуклетъчната комуникация,   тоест   да   действат като   пратеници  в  различните   слоеве   на    кожата   за  предаване   на информация между клетките и по този начин да променят начина, по който функционират тези клетки.

С възрастта сигналите, предаващи инструкции на клетките да се възстановят и да произвеждат колаген и еластин, които поддържат кожата гладка, стегната и млада, се изключват. Основната задача на пептидите е да предадат нови инструкции на клетките за рестартиране на тези дейности.

bcn tensis

BCN  TENSIS

bcn capillum

BCN  CAPILLUM

bcn lumen

BCN  LUMEN

bcn oculare

BCN  OCULARE

BCN Lipid Биопептиди срещу локализирани мазнини, опаковка виал

BCN  LIPID

*ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за отбелязване!

4 + 12 =

АДРЕС

гр. БУРГАС   8000

кв.Лазур  ул.Батак 29

ИМЕЙЛ  АДРЕС

ОБАДИ  СЕ  СЕГА!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ !