Изберете страница

Общи условия за ползване

Условия за ползване

Съгласие

Като посетител или потребител в КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД, чрез посещение и използване на сайта или регистрация като потребител, Вие се съгласявате с тези условия.

КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД може да промени тези условия по всяко време.

Условия на продажба в електронния магазин КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД

Цени

Всички цени на продукти предлагани чрез електронния магазин КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД са крайни продажни цени, валидни само в рамките на деня, в който е била заявена поръчката. Всички цени на продуктите са посочени в лева и включват ДДС. Доставката на закупен продукт се заплаща от купувача допълнително, извън обявената крайната продажна цена, при условията посочени по-долу (Доставка. Стойност на доставката).

Потвърждение по телефон

Всички продукти, поръчани чрез Сайта, които в момента на заявяване на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес (в електронната заявка или по телефон) в сроковете посочени по-долу (Срок на доставка), които текат от получаването на изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, пред служител на КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД.

След натискане на бутона „Завършете поръчката” в Сайта ще получите писмо с информация за Вашата поръчка по електронната поща, която сте попълнили. Трябва да очаквате и телефонно обаждане от служител на КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД, в рамките на 24 часа от заявяване на поръчката, в работно време; от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа. С това обаждане ще бъдете още веднъж изрично информирани за крайната продажна цена на поръчания чрез Сайта продукт, включително за точната стойност на доставката, сроковете на доставка и за наличността на продукта, с цел избягване на всякаква неяснота или заблуждение.

Само след изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, договорът за покупко-продажба на продукта се счита за сключен.

Отказ от заявена поръчка

По време на телефонния разговор със служителя на КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД който се е свързал с Вас, можете да се откажете от заявената чрез Сайта поръчка, като ясно и изрично изразите това свое желание. Отказът може да бъде направен и преди получаване на обаждането за потвърждение, пред служител на : КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД+359897682703 или по електрона поща office@carmens-secrets.com

Срок на доставка

При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на България ще бъде извършена от 2 до 5 работни дни, считано от получаването на изрично потвърждение от Ваша страна, по-посочения по-горе начин (Потвърждение по телефон). Продуктите, поръчани през сайта на КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД се доставят по желание с куриерска фирма Спиди или Еконт до офис Цената на доставката е осреднена ,поради разликата в цената Не се предлага доставка до адреси извън територията на Република България.

Заявките, които са направени или потвърдени след 15:00, ще се обработват и изпращат на следващия работен ден. 

Изчерпан продукт

Възможно е продуктът, който сте заявили да е изчерпан към момента на заявяване на поръчката. В такъв случай Вие ще получите обаждане по телефон, най-късно до изтичането на следващия работен ден, с конкретна информация от служител на КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД за евентуално необходимото удължаване на срока за доставка или ако продуктът е напълно изчерпан, с възможност веднага да се откаже от заявената поръчка.

Начин на плащане

Заплащането на крайната продажна цена може да бъде извършено с наложен платеж или с паричен превод по банков път (повече информация ще получите по телефона от нашите агенти).

 

Отказ от покупка

В случай, че не сте удовлетворени от доставените продукти, които сте закупили от нас чрез електронния ни магазин КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД можете в срок от 14 календарни дни от получаването на доставката да се откажете от сключения договор и да върнете закупените продукти във вида (с количество или качество), в който са Ви били доставени и ние ще възстановим заплатената от Вас сума в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на това Ваше право. На възстановяване не подлежат допълнителните разходи във връзка с доставката на стоки.

За да върнете закупените продукти от КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД в рамките на 14 календарни дни от получаването им, е необходимо стоките да са в същия търговски вид, с който сте ги получили. Продуктът (ите) трябва да са в оригиналната им опаковка, като всички те не трябва да се деформират. В противен случай сумата, която сте платили, няма да бъде възстановена. Стоките, които връщате, трябва да бъдат придружени от документите, които сте получили при получаване на продуктите и които придружават продукта в пакета-разписка, фактура. След като получим продукта обратно в нашия офис, той ще бъде проверен чрез технически преглед. След като определите всички изисквания, описани в този раздел, сумата на закупения продукт ще бъде върната по банковата сметка, която сте дали.

Стока, чието връщане /рекламация не може да бъде приета (напр.: ако е изпратена след посочения срок, ако не е придружена с касова бележка, ако е използвана) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите изрично за това по електронната поща office@carmens-secrets.comили на телефон  +3598976802 и да попълните формуляр за връщане на стока.

Необходимо е също така да ни изпратите оригинал от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта. По Ваше нареждане крайната продажна цена ще да Ви бъде възстановена по банков път по посочена от Вас сметка като ще удържим стойността на доставката, ако сме я поели за наша сметка.

Не можете да упражните правото си на отказ в случай, че сте употребявали стоката или в случай, че сте разпечатали стоката и тя не може да бъде върната поради здравни / хигиенни съображения.

За да върнете продукт, закупен от уебсайта, трябва да попълните формуляр за връщане, КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД . Във формуляра трябва да попълните личните си данни, име, адрес, телефонен номер, банкова сметка, по която сумата ще ви бъде върната, титуляра на сметката и причината за връщане.

Декларираме куриер, който ще дойде на вашия адрес, за да вземе продукта. Цената за куриерската услуга, която се дължи при връщане на продукта, се заплаща изцяло от клиента. Ще бъдете уведомени за цената на куриерската услуга, когато организирате връщане.

Не се приема отказ от продажбата и за стоки, които са изготвени по поръчка или съгласно индивидуалните предпочитания на клиента; на стоки с кратък срок на годност, както и в останалите случаи по чл. 57 от ЗЗП.

Разходите при Замяна с друг вид стока на продукт и изпращането им е изцяло за наша сметка. Ако новата поръчка е по-скъпа, се доплаща разликата. Доставчикът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат.

КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД не носи отговорност за предоставени от Вас невалидни или неправилно попълнени лични данни, адрес, номер на банков сметка и/или всякаква друга информация, предоставена чрез Сайта или пред служител на КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД

Доставка. Стойност на доставката

Продуктите, които сте закупили чрез Сайта ще бъдат доставени за Ваша сметка чрез куриерска фирма Спиди или Еконт.

Стойността на доставката на продукта/продуктите зависи от разположението на населеното място, в посоченият от Вас адрес, от теглото на продукта/общото тегло на продуктите и от начина на плащане на продукта. Информация за характеристиките на продуктите можете да откриете в описанието на всеки продукт в Сайта.

При свързване с Вас по телефон и за извършване на доставката ще използваме данните за контакт, предоставени от Вас при заявяване на поръчката или по телефон.

Рекламация на закупена стока

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от Клиента. Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера и да не я приеме от него. При явно несъотвествие на получената стока със заявената незабавно се свържете с нас по телефона.

На рекламация не подлежи стока, за която Клиентът е бил предварително предупреден за несъответсвие или дефект.

Ако при получаването на стока, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. В този случай незабавно се свържете с нас по телефона или направете рекламация на куриера. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя, в момента на получаване на пратката.

Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация,изготвен в присъствието на куриера. В случай на видима повреда на пратката в момента на нейното предаване се изготвя (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В този случай Клиентът може да откаже получаването на пратката или да я вземе на своя отговорност. В случай, че Клиент приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера с получаването ѝ отговорностите по рекламация се прехвърля към куриера, доставил пратката на Клиента. При такива обстоятелства важат условията за рекламация на пратки на съответната куриерска фирма.

При предявяване на рекламация в срок до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на покупката при спазени всички условия на магазина, както и всички действащи законови разпоредби, Kлиентът може да претендира за ремонт на дефектния продукт, възстановяване на заплатената сума, за замяна на стоката с друга или за отбив от цената.

Всички разходи, които клиентът е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за сметка на Клиента.

Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

Политика на поверителност

Никога, без Ваше съгласие няма да използваме неправомерно вашата лична информация.

Никога, без Ваше съгласие няма да предадем вашите данни за контакт или личната ви информация на трети страни, освен ако това не се изисква от закона.

Никога няма да ви изпращаме нежелани съобщения по електронната поща, за които не сте се абонирали, с изключение на важни съобщения за вашата покупка.

По всяко време ще имате възможност бързо и лесно да прекратите абонамента си за получаване на електронни съобщения от нас.

Защитата на личните данни на нашите потребители е важна грижа за нашата компания.

Всички дейности на  КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД в Интернет са в съответствие с европейските нормативни актове (Директива 95/46/ЕС, 2002/58/ЕС на ЕС и Договорни конвенции ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) и нормативните актове на държавите в Централна и Източна Европа. Политиката за поверителност определя как да се отнасяме с информацията, която Carmens Secrets LTD събира от вас при посещенията ви в този сайт.

Събиране и обработка на лични данни

Личните данни са информация, която служи за вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес.  КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато поръчвате продукти или се абонирате за информационни бюлетини.

Използване и съхраняване на личните данни

КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД може да използва личните ви данни за: целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация, за обща комуникация с вас или при осъществяване на продажба от разстояние на продукт предлаган от КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД. Служителите на КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД обработва лични данни, само при условие, че потребителят, за който се отнасят данните, е дал изрично своето съгласие, като при липса на изрично съгласие от страна на лицето, за което се отнасят данните, КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД няма право да обработва данните му. С предоставянето на личните си данни, Потребителят автоматично дава изричното си съгласие те да бъдат обработвани.

Всеки има право на достъп с писмено заявление до отнасящи се за него лични данни, както и право по всяко време да поиска от КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД да заличи, коригира или блокира негови лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на ЗЗЛД.

 

Свобода на избора

Вие контролирате информацията, която предоставяте на КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД Ако обаче изберете да не споделите тази информация със КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД, имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта. Потребителите, които са решили да прекратят абонамента си за информационния бюлетин, могат да престанат да получават тези съобщения, като ни пишат на office@carmens-secrets.com

‘Бисквитки’

‘Бисквитките’ (cookies) са малки файлове, които се съхраняват временно на вашия твърд (hard) диск и позволяват на сайта ни да разпознае компютъра ви следващия път, когато посетите Интернет страницата на  КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД използва ‘бисквитки’ единствено, за да събира информация относно ползването на нашия сайт.

Сигурност

КАРМЕНС СИКРЕТС ЕООД   отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.