The Spiritual Path newКакво е най-добро за всички!
1.Силата на избора. Всеки един от нас прави безброй избори всеки ден.Всеки един от тях оказва влияние върху живота ни. Дори един незначителен избор ,може да повлияе на това което ние преживяваме и как се чувстваме. Например избираме да измъчваме телата си чрез многобройните диети ,залели световните пазари под формата на книги , видеокасети с упражнения и т.н. , а резултатът е отчайващ. Който успее да отслабне с диета на бърза ръка си възвръща изгубените килограми. После започваме друга диета и все се въртим в омагьосания кръг. А може и да изберем да ощастливим тялото си със здравословна , питателна закуска. Можем да изберем да сложим в кафето си силно нездравословната бяла захар пред по-малко вредната кафява.Можем да изберем да обичаме тялото си , като наш най-добър приятел , а може и да изберем да го мразим ,защото е дебело,отпуснато и на всичкото отгоре болно.......Изобщо дадена ни е свободна воля и избора си е наш. Какво пък-„Живота си е мой и тялото си е мое." Да обаче всеки избор , който правим в по-голяма или в по-малка степен ни въздейства по някакъв начин.
Какво всъщност е важното тук? Например, ако искате един по-богат и пълноценен живот , при избора,който правите, вземайте всичките си решения така , че идеята ви в завършен вид да направи не само вашият живот по-добър, а на колкото се може повече хора около вас. Представете си какво би станало , ако всички хора правеха своя избор , мислейки за хората около тях. Какво ли? Един съвършен свят на хармония и любов! Това всъщност е и разковничето в Ерата на Водолея.....
Дори, след време да се окаже лош избор , няма нужда от чувство на вина. Нали си бил воден от искренното желание да подобриш живота на всички около теб! Съвестта ти остава чиста! Това позволява от своя страна да се учиш от грешките си, да живееш с чисто сърце и ум , и да вярваш , че следващият път ще успееш!


love ise2.Божествено напътствие
Важното е да сме отворени към божественото присъствие и съзнателно да поканим тази могъща сила в нашето ежедневие. Без значение дали това е Бог , Създател , Йехова , Аллах или Вселената/цялото.../.... При искане на божествено напътствие с определен резултат , не забравяйте да завършите със „само, ако това е най-добрто за всички!"
Има моменти , когато това , което е най-добро , не е най-лесното и най-приятното. Понякога нежелани или неочаквани предизвикателства , трудни ситуации а дори и болка могат да ни научат на важни уроци , които в дългосрочен план да ни помогнат да се радваме на живота по-пълно. Когато изберем да приемем всички трудни преживявания като подаръци от божественото и като възможности за растеж и разбиране , ние се отваряме за едно много по-дълбоко ниво на божествено напътствие.
3. Силата на Любовта                                                                                                                              Cats love
Представете си за момент един свят , където всички хора наистина са се постарали да се обичат и раздават любов един на друг. Представете си , ако значителен брой от хората на тази планета , наистина направиха възможно , да се живее с тези прости ключове към по-пълноценен живот.
Може да изберете да се превърнете в един от тези хора , точно сега! Може да изберете да направите своя живот и нашия свят по-добро място! Това е напълно възможно!
Това е единственият начин да излекуваме света , а и самите себе си! Има много хора по света , от различни раси , религии и вярвания , които са избрали да живеят с подобни идеали.Нека и ние да изберем да се присъединим към тях! Нека да изберем, всеки ден от нашия живот да даваме най-доброто от себе си и за всички , за да се докоснем до съвършенството на безкрайността. Та нали и ние сме частичка от него........