Ново при лечението на стрии и отпусната кожа - Дерма ролер и Мезотерапия

Помощ!!!...............Стрии!!!


helpТози доста неприятен кожен дефект е резултат от увреждане на еластичните влакна на кожата , в резултат на повишено кожно напрежение и хормонални промени.С две думи кожата ни не е по различна от ластичните материи – дрехи. Ако достатъчно се опъват по тялото ни , в един момент на места вътрешните ластици се разпъват и късат.С дрехите е по- лесно. Можем просто да ги съблечем или да ги носим по – рядко , за да ги съхраним за по-дълго. Ако можехме да направим същото и с кожата си....
Стриите могат да се появят по корема , бедрата , ханша , гърдите, ръцете , т.е. върху тези части от тялото , които са подложени на екстремни промени в обема.В началото те приличат на грозни порезни рани с розов до синьо-лилав цвят,тъй като при разтягането на колагеновите и еластиновите нишки, мястото е силно кръвоснабдено. С времето това отшумява и те се превръщат в не по- малко грозни белези, разположени хоризонтално и вертикално.

Как да предотвратим появяването им? Какви мерки можем да вземем навреме?
1.Контролирайте теглото си! Рязкото напълняване и отслабване, ще ви сблъска с този проблем. И не съмо с този, ами и с не по – малко грозното увисване на кожата. И да не се оправдаваме все със "Земното притегляне". Има жени и мъже, които изглеждат перфектно и но 60 год. Въпрос на положени усилия да изглеждаш добре!
2. Обичайте кожата си , така както обичате самите себе си! Тя е жива система и се нуждае от достатъчно вода, масла – мазнина , кислород и хранителни активни съставки, които учавстват в образуването на колаген и еластин. Тези два белтъка са особено отговорни за нейната стегнатост и еластичност.
3.Пийте достатъчно вода. Поне 2-3 литра дневно.
4. Енергична ексфолиация- използвайте био продукти, като например козметични трици, смлян с ел. кафемелачка ориз, естествена гъба и др. подобни. Ексфолиацията почиства кожата, снабдява я с кислород, активира микроциркулацията, повишава пропускливостта на епидермиса към активните съставки.
5.Полагайте специални грижи за кожата, за да възстановите нейната еластичност е добрият и тонус ,като я масажирате с етерични масла. Особено ефективни за предотвратяването им са:
- Бадемово масло
-Масло от шия
-Мароканско арганово масло
- Масло от Алое Вера
-Масло от лимон
- Щраусова мас
- Свинса мас –за да изчезне неприятната и миризма , просто трябва да я миете достатъчно дълго време под студена течаща вода, докато получите малки прозрачни топченца.
6. Правете редовно енергичен масаж, като използвате приготвени от самите Вас домашни кремове. В тях може да използвате подбрани от Вас различни активни съставки и витамини.

Ако стриите вече са се появили,моето специално предложение:  Мезотерапия или вкарване на активнитеderma-roller-for-cellulite-derma-roller-face green съставки чрез специален Дерма ролер.

Мезотерапията позволява директно инжектиране на вещества в съответната област, където се намират стриите . Използват се микроиглички специално предназначени за мезотерапия.Процедурата не е болезнена. Резултатът е отличен и забележим след няколко процедури, и все пак ,в зависимост от сложността на проблема.. Инжектирането става от дерматолог.След вкарването на активните съставки под кожата , резултатът е активиране на метаболизма , подхранването й с така необходимите й вещества , които да стимулират изграждането на колаген и еластин. Могат да се направят комбинации , от различни активни био съставки като , колаген и еластин,подхранващи ,стягащи и подменящи старата кожа с нова, за които може да прочетете подробно по- долу.
Предимствата на дерма ролер в сравнение с други методи:
- Дермалният ролер е революционно устройство , идеално за нехирургично лечение на различни кожни заболявания, като например бръчки, стрии, хиперпигментация, целулит, косопад и др.
-Дарма ролер с големина на игличките 0.5ммл е разрешен за домашна употреба.
-Проникването на активните съставки нараства от 200 до 1000 пъти
- Подходящ за всички видове кожа,
- Бързо постигане на желания резултат
- Минимално възстановяване
- Минимален дискомфорт след процедурата
- Икономичен метод
- Без болка
- Без странични ефекти
- Апликация на подбраните от Вас активни съставки и витамини за по добър ефект
- При този начин на вкарване на активните био съставки, кожата се микронабожда и активира за изграждане на нова кожа.
productos juntos BCNАктивни съставки и специално подготвени коктейли за лечение на стрии и увиснала кожа са разработени от BCN – Медицински институт по естетика- Испания ,които може да намерите в Онлайн магазина са:


BCN ECQ10 –Коктейл –за преструктуриране и биоревитализация на кожата
Активни съставки:
-Колаген – протеин от съединителната тъкан е отговорен за здравината и еластичноста на кожата. С течение на годините , неговите влакна стават все по – крехки,така че е необходимо да се компенсира тази липса.
-Еластин- придава на кожата, еластичност, гладкост,видима хидратация и по-младежки вид.
- КОЕНЗИМ Q10 – известен със своите силни антиоксидантни свойства. Този комплекс спомага за пълно регенериране на кожата и за забавяне разграждането на колагена.
ASIAN CENTELLA – Този ефективен коктейл съчетава ASIAN CENTELLA , FUCUS и бръшлян. Този комплекс подобрява кръвообръщението в зоните на целулит, укрепва кожата и стимулира тъканта. Резултат- ефикасно лечение"всичко в едно". За премахване на целулит, подмладяване на кожата , при косопад и стрии.
ОРГАНИЧЕН СИЛИКОН – овлажнява, обновява и регенерира клетките. Повишава синтеза на колаген и насърчава регенерирането на еластични влакна. Структурен елемент на съедителната тъкан.
ДНК- Разтвор / Гел- има невероятните способности за "изцеление" и възстановяване на мъртвите клетки и тъканта.Нуклеиновата киселина спомага за образуването на нов колаген и е в състояние да подобри проблеми като :суха кожа , бръчки, стрии и загуба на коса.
БИОТИН – Регенериращ. Известен като Вит. Н е необходим за растежа на клетката, производството на Мастни киселини и метаболизма на Аминокиселините. Активно подпомага клетъчния ремонт, което води до цялостно подобрение на външният й вид. При лечение на стрии, при косопад и регенериране на кожата.
Пантенол -20% – Регенерира и ускорява клетъчния ремонт и възстановява увредената тъкан.Повишава нивата на влагата и поддържа еластичността на кожата.Пантенолът е също дермо- успокояващо средство.girl
ВИТАМИН А – Ретинол. Има силен антиоксидантен ефект, като неутрализира свободните радикали, които причиняват стареенето на кожата. Ускорява клетъчното обновяване, като сткимулира синтеза на колаген и подмладява кожата.Учавства активно в лечението на стрии , като заздравява и регенерира кожата.
ВИТАМИН С – 20% - за възстановяване и против стареене на кожата. Мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали, водещи до стареене на кожата.Инхибира меланин, стимулира образуването на хидролипиден филм и увеличава синтеза на колаген, основен протеин в кожата, който укрипва структурата и еластичността й.
ПОЛИВИТАМИНИ – Хранителен разтвор/A, E, C, B1, B3, B5, B6 /. Поливитаминният комплекс е от съществено значение за стимулиране на клетките. Витамините A, E, C, B-комплекс имат силно антиоксидантно действие и унищожават свободните радикали, които причиняват стареенето. Изглаждат и регенерират кожата, като доставят необходимите и вещества.
АМД 2,5% или/DMAE/ -Незабавни /моментни / действия за подобряване на външния вид и увисването на кожата.Неговото свойство за стягане и тонизиране , идва от кръстосаното свързване на колаген и еластин. АМД-2.5% - осигурява мигновенен лифтинг на лицето и тялото,защитава кожата от свободните радикали и в същото време хидратира.
АМИНОКИСЕЛИНИ – Активни съставки с натурален произход. Спомагат за синтеза на нов колаген и фибропласти. Включват:Ala, Arg, Asp, Cys, Gin, Gly, His, Lie, Llu, Lys , Phe, Pro, Ser, Tau, Thr. Като резултат, кожата е ревитализирана, регенерирана, и преструктурирана, с по – голяма гъвкавост и еластичност, с по-лека и подобрена структура.
МИКРОЕЛЕМЕНТИ- Комплекс микроелементи /Zn, Se, Cr, Cu, Mn/Те са от съществено значение за поддържане здравето на кожата и от изключителна важност за съхранение на младостта. Това е уникална комбинация от Цинк, Селен, Мед, Манган, и Хром за балансиране и нормализиране състоянието на кожата, подобрявайки нейните биохимични параметри.
Заедно с BCN – Медицински институт по естетика- Испания , имате уникалната възможност да върнете времето назад!!! Изключителни продукти и резултати!!!