Мезотерапията - решение за борба с целулита

Искате ли гладка кожа, без целулит и мастни натрупвания?


anti-cellulite-cream-orange-peel smol
Какво представлява Целулитът?

Това е един от най-омразните козметични проблеми сред жените. Всяка втора жена страда от т. нар." портокалова кожа".Най лошото се състои в това ,че този козметичен дефект се подмладява непрекъснато. Вече могат да се срещнат и момичета на възраст 10-12 год. с този проблем. Тук е момента да се отклоня и да отбележа , че баба ми почина на 94 год. вярно със състарена, но пък перфектно гладка кожа. Защо ли? Задавали ли сте си този въпрос и Вие? Аз май открих отговора и той е......Ами хранеше се е с природо-съобразна храна, която отглеждаше в собствената си градина ,кокошцици в обора,никога не си е плескала тялото със всевъзможни мазила , претъпкани с кансерванти, парабени и тем подобни /което всички ние правим ежедневно/ и никак не на последно място ,никога не е приемала противозачатъчни средства и хормоно-заместителни терапии.....
Най разпространено е мнението, че целулитът е свързан с женските полови хормони , затова е характерен само при жените. Главно засяга зоните свързани с репродуктивната функция-корем, бедра и ханш.


Защо се появява?

До сега най- често споменаваните причини за неговото съществуване са: стрес, неподходящи храни, нарушен хормонален баланс, недостатъчна физическа активност, диетите- непрекъснато редуване на напълняване и отслабване, злоупотреба с алкохол, кафе, чай, цигари и т.н. И някакси винаги са били забулвани и прикривани най-мощните причинители на това грозно нещо, а именно: противозачатъчните , хормоно- заместителните терапии, кремчета, балсамчета за тяло , за коса , шампоанчета , които уж съдържали незначителни количества ксенохормони /т. нар. парабени / и които са си чиста химия-производни на петрола. Чиста отрова за телата ни, и тъй като са мастноразтворими , проникват през кожата ни и започват да симулират дейността на нашите собствени био – хормони. Синтетичните хормони или ксенохормоните не са биоиндентични , но имат същата структура на молекулите си и организма ни ги разпознава като свои и ги натрупва на обичайните за жените места –ханш, бедра,корем. Рузултатът е – хормонален дисбаланс и последващи стотици изменения, болести и проблеми. Целулитът може да бъде едно от най-дребните ни притеснения.Тези фалшиви хормони , уж в незначителни количества в продуктите се натрупват и с времето водят до всичките ни женски проблеми....А те наистина могат да бъдат много на брой: рак на гърдата, рак на матката , депресия, окосмяване, напълняване, целулит, задържане на вода, разширени вени, безсъние, подуване на корема и т.н. Фармацевтичната и козметичната промишленост никога няма да си признаят за щетите ,които са нанесли на човечеството. Какво пък толкова нали се печелят милиарди.....Трябва да се спасяваме сами......Как? Например , като се храним природо-съобразно , с качествени храни без Е-та и консерванти , като потърсим методи за предпазване от забременяване , ползвани от нашите баби , като си приготвяме домашни кремове за лице и тяло и ги съхраняваме в хладилник. Възможно е, стига само да поискаме!!! /В някой следващ материал ,ще ви дам рецепти за домашно приготвени кремчета, които си приготвям сама и за които тялото ми е благодарно , а аз самата удоволетворена ,че храня кожата си само с активни и полезни съставки , и без грам отрова/


Къде се появява? Какво всъщност представлява ?

Целулитът е натрупване на отпадъчни продукти, токсини, вода и мазнини в подкожния слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и лимфните съдове и затруднява свободната циркулация.Притисната между пръстите , кожата вече не е гладка а грапава. С времето неравностите стават все по-големи , докато накрая се оформи типичната "портокалова кожа".Като най-лош вариант е превръщането му в т. нар."фиброзен целулит", който е твърд и болезнен. В следствие на втвърдяването на колагеновите влакна около адипоцитите, трудно може да се достигне до мастните клетки и е почти невъзможно да бъде разрушен.Спасението от този грозен козметичен дефект са навременните мерки!


744
Как да се преборим?

1. Пийте поне 3 литра вода на ден.
2. Спортувайте.
3. Моето специално предложение: Мезотерапия или вкарване на активните съставки, чрез специален Дермаролер.

Мезотерапията позволява директно инжектиране на вещества в съответната област, за премахване на локализираните мастни депа, мастните клетки се разрушават като тяхното съдържимо се елиминира чрез лимфната система. Използват се микроиглички специално предназначени за мезотерапия.Процедурата не е болезнена. Резултатът е отличен и забележим след няколко процедури, в зависимост от сложността на проблема.. Инжектирането става от дерматолог.След вкарването на активните съставки под кожата , резултатът е изгаряне на мазнините,активиране на метаболизма и разкъсване на фиброзните торбички, които обвиват мастните клетки.

Предимствата на дерма ролер в сравнение с други методи:derma-roller-for-cellulite-derma-roller-face green

 -Дарма ролер с големина на игличките 0.5мм. е разрешен за домашна употреба.
 -Проникването на активните съставки нараства от 200 до 1000 пъти
 - Подходящ за всички видове кожа,
 - Бързо постигане на желания резултат
 - Минимално възстановяване
 - Минимален дискомфорт след процедурата
 - Икономичен метод
 - Без болка
 - Без странични ефекти
 - Апликация на подбраните от Вас активни съставки и витамини за по добър ефект
4. Преди използването на дерма ролера направете енергична ексфолиация- използвайте био продукти, като например козметични трици, смлян с ел. кафемелачка ориз и др. подобни. Ексфолиацията почиства кожата, снабдява я с кислород, активира микроциркулацията, повишава пропускливостта на епидермиса към активните съставки.
5. Правете редовно енергичен масаж, като използвате приготвени от самите Вас домашни кремове. В тях може да използвате подбрани от Вас различни активни съставки и витамини.
6. Основни правила при антицелулитния масаж
 - Добре е най- напред да се масажират пръстите на краката, възглавничките и стъпалата, защото всички вътрешни органи са "проектирани" там и масажът на техните рефлексни точки води до едно цялосно подобряване.
 - Добре е да се направи и лек масаж на прасците.
 - Отначало движенията трябва да бъдат леки , за да се подготви организма и след това може да се мачка, притиска с длани , да се стиска и щипе с пръстите , като движенията са кръгови.
 - Започна се от долните части на тялото и се продължава нагоре в последователност: задната част на бедрата, после вътрешната част и накрая седалището и ханша.
 - следват предната част на бедрата и корема.

productos juntos BCN
Активни  съставки  и  специално   подготвени  коктейли   срещу   целулит и      локални    мастни    натрупвания разработени от BCN – Медицински институт по естетика- Испания ,които може да намерите в Онлайн магазина са:

BCN – ADIPO – Антицелулитен коктейл , както и за стягане на кожата

Приложение: целулит, локализирани мазнини, паласки, бричове двойна брадичка и др.

Активни съставки:

-L – Карнитин – 20% - за изгаряне на мазнините , като ги превръща в енергия.
-Кофеин – в борбата срещу целулита , като ускорява кръвообръщението и стимулира освобождаването на натрупаните мазнини в адипоцитите, за да се изгорят от метаболизма на тялото.
-Fucus – помага за елиминирането на задържаните течности, стимулира циркулацията и има детоксикиращо действие. Отстранява отоците и целулита и подобрява кръвообръщението.
-Glaucina – стимулира липолизата и предотвратява появата на нови мастни натрупвания.Видимо намалява т. нар. "портокалова кожа" и подобрява еластичността на кожата.
-Органичен силиций – овлажнява, обновява и регенерира клетките и повишава синтеза на колаген

BCN – ADIPO FORTE – Силен антицелулитен мезококтейл – невероятно скоростен продукт

Приложение: за елиминиране на локализирани мастни натрупвания, за оформяне контура на тялото, гънките на корема, горната част на ръцете, любовните дръжки, бедрата , хълбоците, коленете и кръста.Също така за корекции при липосукция.

Активни съставки:

-Фосфатидилхолин – разтваря мазнините , локализирани в организма и по този начин спомага за елиминирането на локализирани мазнини. Този продукт се препоръчва за хора, които са с нормално тегло или малко над нормалното , но притежават локализирани мазнини , като бричове, любовни дръжки, по колената и др.
-L – Карнитин – 20% - за изгаряне на мазнините , като ги превръща в енергия.
-Био Силиций – поддържа епидермиса хидратиран, стяга и укрепва кожата. Също действа и като антиоксидант, неутрализирайки свободните радикали, които водят до преждевремено остаряване на

 РУТИН и ЖЪЛТА КОМУНИГА -Екстракт – в борбата срещу целулита , като ускорява кръвообръщението и стимулира освобождаването на натрупаните мазнини в адипоцитите, за да се изгорят от метаболизма на тялото. Тази смес съчетава екстракт от Сладка детелина и Рутин, един биофлавоноид, известен също като Витамин Р. Тази смес предотвратява загубата на Витамин С в следствието на окислението и едновременно с това се бори срещу загубата на колаген.

ASIAN CENTELLA – Този ефективен коктейл съчетава ASIAN CENTELLA , FUCUS и бръшлян. Този комплекс подобряваgirl
кръвообръщението в зоните на целулит, укрепва кожата и стимулира тъканта. Резултат- ефикасно лечение"всичко в едно". За премахване на целулит, подмладяване на кожата , при косопад и стрии.
ГИНКО БИЛОБА- за лечение на локализиран целулит. Подобрява кръвообръщението, микрокапилярното разширяване и укрепване стените на кръвоносните съдове.Освен това е активен в борбата с косопада и намаляване на тъмните кръгове около очите. Учавства активно в процеса на подмладяване.

АРТИШОК – ЕКСТРАКТ – в борбата срещу целулита и локализираните мазнини. Също така действа като диуретик и детоксикиращо. Известен е по света с неговата активна съставка – Цинарин, която се използва за лечение на целулит и мазнини. Екстракта от Артишок подпомага и стимулира системата за лимфен дренаж.

L – КАРНИТИН – 20% - за изгаряне на мазнините , като ги превръща в енергия.

КОФЕИН – в борбата срещу целулита , като ускорява кръвообръщението и стимулира освобождаването на натрупаните мазнини в адипоцитите, за да се изгорят от метаболизма на тялото.

ФОСФАТИДИЛХОЛИН – разтваря мазнините , локализирани в организма и по този начин спомага за елиминирането на локализирани мазнини. Този продукт се препоръчва за хора, които са с нормално тегло или малко над нормалното , но притежават локализирани мазнини , като бричове, любовни дръжки, по коленете и др.

ОРГАНИЧЕН СИЛИЦИЙ – овлажнява, обновява и регенерира клетките. Повишава синтеза на колаген и насърчава регенерирането на еластични влакна. Структурен елемент на съедителната тъкан.

НАТРИЕВ ПИРУВАТ 1 % -Спомага за ускоряване на липолизата и по този начин е особено ефективен в антицелулитни коктейли. Регенеративните му свойства го правят идеален продукт за употреба при стареенето на кожата. Стимулира синтеза на колаген . Когато се комбинира с Органичен силиций се получава мощен ефект за подмладяване на кожата , в борбата със стрии,при косопад.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Заедно с BCN – Медицински институт по естетика- Испания , имате уникалната възможност да върнете времето назад!!! Изключителни продукти и резултати!!!