Безиглена мезотерапия

БЕЗИГЛЕНА ИЛИ ТРАНСДЕРМАЛНА МЕЗОТЕРАПИЯ
Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Тази революционно нова технология напълно замества традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти.

Технологията произлиза от Европа в началото на десетилетието, получава одобрение от Американската Агенция по Храните и Лекарствата (FDA) през 2005 и получава Нобелова Награда за химия през 2007 г. Тя се базира на електропорация и електроосмоза. Стъпките представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне.

Прочети още...

Ново при лечението на стрии и отпусната кожа - Дерма ролер и Мезотерапия

Помощ!!!...............Стрии!!!


helpТози доста неприятен кожен дефект е резултат от увреждане на еластичните влакна на кожата , в резултат на повишено кожно напрежение и хормонални промени.С две думи кожата ни не е по различна от ластичните материи – дрехи. Ако достатъчно се опъват по тялото ни , в един момент на места вътрешните ластици се разпъват и късат.С дрехите е по- лесно. Можем просто да ги съблечем или да ги носим по – рядко , за да ги съхраним за по-дълго. Ако можехме да направим същото и с кожата си....
Стриите могат да се появят по корема , бедрата , ханша , гърдите, ръцете , т.е. върху тези части от тялото , които са подложени на екстремни промени в обема.В началото те приличат на грозни порезни рани с розов до синьо-лилав цвят,тъй като при разтягането на колагеновите и еластиновите нишки, мястото е силно кръвоснабдено. С времето това отшумява и те се превръщат в не по- малко грозни белези, разположени хоризонтално и вертикално.

Прочети още...

Мезотерапията - решение за борба с целулита

Искате ли гладка кожа, без целулит и мастни натрупвания?


anti-cellulite-cream-orange-peel smol
Какво представлява Целулитът?

Това е един от най-омразните козметични проблеми сред жените. Всяка втора жена страда от т. нар." портокалова кожа".Най лошото се състои в това ,че този козметичен дефект се подмладява непрекъснато. Вече могат да се срещнат и момичета на възраст 10-12 год. с този проблем. Тук е момента да се отклоня и да отбележа , че баба ми почина на 94 год. вярно със състарена, но пък перфектно гладка кожа. Защо ли? Задавали ли сте си този въпрос и Вие? Аз май открих отговора и той е......Ами хранеше се е с природо-съобразна храна, която отглеждаше в собствената си градина ,кокошцици в обора,никога не си е плескала тялото със всевъзможни мазила , претъпкани с кансерванти, парабени и тем подобни /което всички ние правим ежедневно/ и никак не на последно място ,никога не е приемала противозачатъчни средства и хормоно-заместителни терапии.....
Най разпространено е мнението, че целулитът е свързан с женските полови хормони , затова е характерен само при жените. Главно засяга зоните свързани с репродуктивната функция-корем, бедра и ханш.

Прочети още...