Внимание Доказани канцерогени

                Опастни консерванти и емулгатори
Доказани канцерогени в козметиката и продуктите за лична хигиена:
DЕА(diethanolamine); ТЕА(triethanolamine); TALC (E 553b); SACCHARINE; FLUORIDE; TOLUENE; TOLUOL; BHT (butylated hydroxytianamade); BHA (butylated hydroxyanizole); COAL TAR DYES; CRISTALLYNE SILICA; BLUE 1; PARA-PHENYLENDIAMINE; LANOLIN; GREEN 3;  арсен, олово – в моливи за вежди и очи; PADIMATE O; AMORPHOUS-HYDRATED SILICA – най-опасни!!!, проникват през кожата директно в кръвния поток, причиняват рак на кръвта, лимфоми, тумори в мозъка и т.н.

Прочети още...

ЛУНАТА И ЗДРАВЕТО – ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕКАРИ И ПАЦИЕНТИ ЛУНАТА В ЗНАЦИТЕ

Лунен календар

moon end heald
Всеки от нас е частица от Вселената
и нашата съдба е подчинена на ритъма и! Още с появата ни на белия свят у нас вече работи вътрешен „лунен часовник". Любопитно е да се знае ,че биологичният часовник на човека е настроен, не на 24 , а на 24,5 – 25 часа, които отговарят на едно лунно денонощие, продължаващо 24 часа и 48 -50 мин./т.е. от едното до другото изгряване на Луната/
Освен това , Луната извършва обиколка около Земята в продължение на 28 дни 2 часа и 19 мин. – един лунен месец , за който тя се връща в същия градус и зодиакален знак. В този интервал от време /един лунен месец/, Луната заема различни положения спрямо Слънцето. Тези именно различни позиции са т. нар. Фази на луната, които са 4 на брой: Нова луна/новолуние/, Първа четвърт, Пълна луна /пълнолуние/ и Последна четвърт.
Всички земни същества са подвластни на Луната и нейния цикъл! И не само живи , а и неживи /ако сложите изхабено ножче за бръснене да го огрява Луната ,при Пълнолуние, то става остро, като ново/ Още от най-дълбока древност, шамани , жреци и знахари са открили , че Луната не е свързана само с приливите и отливите, но и с ритъма на живота, върху който оказва силно влияние. Много биологични процеси , като раждането и менструацията имат пряка връзка с нея и нейните цикли. Луната движи течностите и в живите организъми.Запазени са селскостопански лунни календари още от древността.

Прочети още...

Какво трябва да знаем за хормоните?

oct2009 bio-hormones 03

Естествените хормони , познати като био-индентични хормони , които со молекулярно индентични с хормоните , произвеждани в нашите собствени тела. Много клинични проучвания потвърждават безвредността и ефикастността на тези естествени за човешкия организъм хормони. „Славата „ им се носи по света от такива като Опра Уинфри , Съзан Съмърс и десетки хиляди анти.ейдж лекари и техните пациенти.

Прочети още...