Темпоралното потупване

tempТемпорално потупване-изкушаващо лесен начин за разрушаване на лошите навици,които не могат да бъдат преодолени чрез силата на волята. Тази енергийна техника е помогнала на хората да градят доверие, оптимизъм , самочувствие и за отслабване. Може да се използва в почти всички области на личния живот включително умствено ,емоционално ,физически ,духовно професионално и социално. Много древна техника. Използвана е на изток като болкоуспокояващо средство.

Простото потупване по темпоралната кост ,като се започне от слепоочието в кръг и се стигне до задната част на ухото прави мозъка по възприемчив. Също така успокоява тройният енергетизатор,защото потупването става в посока обратна на естествения му поток , а всъщност той най-решително управлява навиците на тялото. Успокоявайки онази част от нервната система,която се бори да запази старите навици ,вие много по-лесно може да изградите нови навици ,всъщност да се препрограмирате. Когато изказвате на глас нещо докато потупвате темпоралната кост ,мозъкът ви ще бъде по-възприемчив.
При повечето хора в лявото полукълбо е закодирана критичност и скептицизъм , затова отрицателно формулираните твърдения са по-тясно свързани с начина по който то функционира и е по-вероятно то да ги приеме. Затова за отрицателни твърдения потупваме лявата страна на главата.

Прочети още...