Отвъд тайната

Never-underestimate-the-revelatory-power-of-spiritual-vision.-By-faith-you-see-the-invisible.-That-enables-you-to-believe-the-unusual-and-to-do-the-impossible.

Тайната на успеха. Искренно Ви препоръчвам да гледате този невероятен филм. Ако все още не сте ,прочетете по долу извадки от него.
Мисълта е есенцията на живота! Помислете ,как работи умът Ви. Каква е връзката между тялото и умът Ви. И тогава ще разберете това , което наистина получавате!
И , че може да го промените!
Мислите се превръщат в неща , когато те вървят заедно с действие! Всяко нещо е било някога мисъл!
Когато мислим, събираме отделни мисли и ги превръщаме в идея. Задържайки идеята в ума си и обвързвайки се емоционално с нея , ни привежда в действие! И още повече, задейства закона за привличане! Не е достатъчно да говорите за мечтата си , да мислите за мечтата си, да се молите и надявате за мечтата си. Наистина е необходимо да предприемете действие т.е. вече не говорите и мислите по въпроса – вече правите нещо по въпроса.
Хората ще се отнасят с вас по различен начин и вие ще се отнасяте към себе си по различен начин , защото вече действате.
Виждаш пъпка , която се издига нагоре. Ако се грижиш за нея, тя ще расте , ще пусне дълбоки корени и ще започне да цъфти. Това е начина за осъществяване на мечтите!


Заключение: Раждаме идеята ,подхранваме я, избистряме я и се грижим за нея! Това е важно ,за да израстне мечтата Ви. Но трябва да приемате действия всеки ден! Действайте !
Изправете се срещу съмнение, страх или реалност, които могат да Ви попречат! Действайки по мечтата си я превръщате в реалност! Мъничка стъпка в посока на мечтата Ви-това което искате, обичате, харесвате и закона на вселената ще влезе в действие!
Така , че мъничките стъпки са много добър начин да тръгнеш напред. Те могат да Ви изкачат на Еверест. И често промяната първо се случва вътрешно ,преди да се изрази външно. Ако все пак действате и не виждате резултатите,бъдете сигурни , че те ще дойдат!
Всъщност, ако изградите съзнанието си около търсенето на малки резултати, които се задават кам вас, ще разберете ,че те вече са там! Трябва да действаш напред, преодолявайки пречките в онази непозната среда извън закона на комфорта.
Бамбуковите дървета се отглеждат по следния начин:
Посаждаш семето, поливаш и култивираш почвата 5 години. На края на 5-та година , бамбуковото дърво все още не е пробило повърхността на почвата. И след като веднъж пробие, расте над 27 метра за 6 седмици! Това е отговора! Ако спрете да го поливате тези 5 години , то няма да пробие почвата никога. Ако спрете ,да се грижите за него ,то ще загине!
Много хора нямат търпение и искат всичко веднага и така подзоляват на мечтите им да загинат! Те не вярват, не се доверяват.
Вярата и доверието Ви дават търпение!
Най-важното е да знаете ,какво точно искате !
И тогава , да го опишете във визуална форма.
! Можем да вземем лист и химикалка и да си напишем съдбата ! Като разказ ! Все едно , че вече се е случило , все едно е в настоящо време! Ако не го направим , тогава съдбата е предопределена. Предопределена е от нещата , които ни се вграждат по рождение. Но Вие имате способността да го промените! Изграждате образа, емоционално се обвързвате с него , задържате в ума си образа на живота , който искате да живеете и как Вие сте вътре в него. Тогава ще видите ,как резултатите се появяват. Трябва да се движиш уверено в дирекцията на мечта си. Това е начина да създадете Faith-healers 4живот, който искате да живеете.
Ако мислите и се изказвате така:
„Чувствам се затънал в проблеми." –Това мислене всъщност е проблема. Мисълта , че си затънал в проблеми! Наистина е трудно да мислиш различно , когато в действителност мислиш , че нещата са се закучили. Имаш нужда от помощ да мислиш различно. Защо не си кажеш така:
„Добре , ако зарежа идеята , че съм затънал, какви други възможности имам?
„ Ако не вярвам , че от това няма отърваване до края на живота ми ,какво бих могъл да направя?
Вярвайте , че винаги има някаква възможност!
Изисква се нагласа , която е склонна да изследва , да се развива и разширява. И вие може да изберете да го направите! Вие сте създател и може да изберете всеки живот , който искате да имате. Проблема не е в проблема , а проблема е в това , което мисля за проблема. За миналите грешки вече сте си платили. Не е нужно да плащате 2 пъти!
Започнете сега! Преоткрийте какво искате! Започнете да поемате стъпки към мечтаната работа , която искате. Грешките вече са платени! Градете върху това , което сте донесли в света и това , което сте превъзмогнали! Разберете , че можете да постигнете много повече. Приложете това , което е вътре във вас. Има хора, които казват:
--„Направих много ранни грешки. Поради грешките, които аз направих и заради бързите решения, които взех , които имаха дългосрочни последствия, не можах да изживея мечтата си!"
Не позволявайте на това , което се случва сега , в момента да определя живота и бъдещето Ви! Бъдете отворени към възможността нещо да се случи ,да получите малко помощ, и очаквайте и вярвайте нещата да се подредят за вас. Не давайте сила на грешките от миналото! Те вече са зад вас!
Никога не е твърде късно да промените живота си!!!
Никога не е твърде късно да сбъднете някоя ваша мечта!!!
Никога не е твърде късно ,да създадете нова мечта в живота си!


Запитайте се:
---„Накъде искам да тръгна от тук нататък?"
Започнете да се концентрирате върху възможностите. Вижте – на каквото обърнете най-много внимание, това ще бъде най-силно! Където се фокусирате, то е най-силно! Трябва да добиеш увереност , че това което имаш е напълно достатъчно за да успееш! Това е всичко, което Ви трябва!
Абсолютно необходимо е да имате мечта! Ако нямате мечта и правите едно и също всеки ден , Вие изобщо не се различавате от един хамстер , който непрекъснато върти едно колелце! Да вършите много , но не стигате до никъде. Мечтите дават насока на действието!
Каква просто е първата стъпка? – Спри да се фокусираш върху реалността си ! И се запитай , какъв искаш да ти бъде живота от тук нататък......? И тогава приеми стъпки на действие , за да докажеш , че не са само приказки.Гледай на света,като на безкрайни възможности! Гледай на живота си , като на неограничени възможности! Събуждай се всеки ден с благодарност! Тя ще Ви свърщи работа. Нямам в предвид , че това ще Ви накара да действате , но това ще Ви постави в правилните рамки на мислене, за да предизвикате Закона за привличане! Това ,което променя вибрацията и предизвиква привличането е емоционалната Ви съпричастност.
Първо , трябва да се влюбите в това ,което искате да сте , да правите и да имате. Просто повтаряйки го не върши работа! Трябва да го смесите с емоционални чувства. Трябва да го направите вътрешно за Вас. Трябва да станете актьора , който да изживее ролята. Правите ли го често ще се превърне в навик!
Трябва да сте емоционално обвързани с каквото искате или нищо няма да се получи. Трябва да изградите много чист образ на това , което искате в екрана на умът Ви , на съзнанието Ви. На това ,как Вие сте в ролята , която искате да живеете! Само тогава ще сте в позиция да слагате напомнящи неща в дома си, като дъски с материали, бележки и др. Където и да е – на огледалото , в банята ,на хладилника и т.н., за да извиквате непрекъснато тези образи на екрана в умът Ви. Запишете какво искате да постигнете през следващите 6 месеца, не години! Направето го много ясно!
Има хора, които си написват какво искат , но си мислят , че само със силата на волята могат да го постигнат. Няма да стане! Въобръжението е това , което ще предизвика галактическото съзнание, да започне да Ви носи от каквото и когато имате нужда! Когато наистина очакваме доброто до дойде в живота ни, то ще дойде! И наистина трябва да го очаквате! Желание без очакване е дефектно! Очакването е родено от вярването. Трябва да го вярвате, защото , ако не го вярвате , значи , че си пожелавате фантазия! Трябва да вярваш в на пръв поглед невъзможното и тогава нещата се разгръщат!
Това ,което искате да направите го направете сами! Не споделяйте много. Някои хора завиждат , други ревнуват когато Ви видят да гоните мечтата си! Ще чуете безброй хора , които ще Ви изброят безброй причини-"Защо не може да стане!"
Също е много важно вашата мечта да Ви зарежда с енергия. За някои хора , дори думата „мечта" е много чужда. Приемете съпротивлението , което срещате. Това е нормално. Не се съпротивлявайте на съпротивлението , защото на каквото се съпротивлявате , то упорства! Когато някой не приема мечтата Ви , мислете ,че е от страх. Обикновено най-близките ще окажат най-голямата съпротива. Те не искат Вие да напреднете , защото ако го направите, Вие се превръщате в огледало за тях и когато погледнат в това огледало, ще виждат себе си. Че те не са там , където си стигнал ти! Приятели , семейство могат да не разберат накъде си тръгнал....
Това самотно пътешествие ли е ?
Няма ли да изгубя хора по пътя си?
Вие просто продължавате да растете , а те не искат да растат! Ще имате нови приятели и ще сте на ново място с повече вълнуващи хора.
! Не продавайте мечтата си за нечие мнение!
Има нов термин в психологията, наречен болест от връзка. Има хора , които могат да Ви разболеят.
Трябва да сте наясно , защо искате тази мечта!
Ако не сте себе си , то Вие не сте свободен! Не трябва да сте човека, който жена Ви иска да бъдете!
И ако някой каже:
- Да бе в тази криза....! Мислиш ли , че ще можеш с твоето образование!
Те не разбират какво правите. Те са в удобната зона и те мислят , че Вие сте луд , защото вярвате само на себе си и че присъствате в непознатото , отказвайки се от онази хубава работа и местейки се вдруг град. Дайте им време. Оставете ги да видят , как действате , да видят вашият успех! Девет от десет души биха умрели, вместо да се променят! Толкова е трудна промяната. Така , че не можете да промените хората. Променяйте себе си! Има два вида връзки –подпомагащи и токсични/изтощаващи/.
Подпомагащите ще кажат-„Знам ,че ти ще го направиш! Вярвам в теб! , а други ще кажат-„Ти си егати материалиста. Само пари и предмети виждаш."
Отървете се от тези празни приказки!
Трябва да се уважава правото на всеки , да си избира живота , който иска да живее!!! Животът е кратък , а може да бъде и величествен!!!
Не позволявайте на съпротивата да Ви отклони от курса!
Има хора , които са толкова щастливи и не познават негативното , че могат да влязат в празна стая и да започнат да се развиват. Трябва да приемем идеята , че само промяната може да ни доведе до растежа, който желаем в живота. Абсолютно ново Аз! Пълно осъзнаване на потенциала ни! Лесно е и ни е удобно в даден живот. Това е защото сме свикнали!!!
Излезте от зоната на удобството! Ако Ви е удобно там където сте , значи сте на кофти място! Не си позволявайте да продължавате да бъдете там , където сте! Разрешете си да се развиете, да се преоткриете! Разрешете си да доведете живота си до следващо ниво. Тялото е просто инструмент на духа Ви! Това е , когато си тръгнал след нищото и нямаш никаква представа как ще успееш. Но трябва да знаеш, че ще успееш! Имаш неизчерпаем потенциал. Излезте и заложете на себе си!
Като поемете първата стъпка ще разберете , че втората се изяснява. След това идва следващата стъпка и преди да се усетите нещата ще са се променили. Ей така. Просто и лесно , само трябва да тръгнеш!
Някои хора живеят 90 години , а други 1 година 90 пъти!!! Красотата на това , което сме е , че имаме възможността да избираме! Това е най-великата ни сила!
Всеки ден , когато се събудя решавам:
„ Днес ще бъде велик ден!!! И знаете ли какво? Е......!
Ще падате , ще ставате. Ще имате и разочарования! И бебето , когато се учи да ходи пада непрекъснато. Но всичко това е за добро , ако по пътя осъзнавате , че сте част от нещо много по.голямо! Ако се вгледате в живота на най-преуспелите хора в света , провала е бил част от пътешествието им!
После на хората ще им послужи това , което Вие обичате да правите!
Ти и всички могат да го направят! Имате нещо специално! Имате величие във Вас!
Основната причина да четете сега е : Защото нещо вътре във Вас настоява да се издигне и Вие трябва да отговорите на този зов!!! Ставайте и почвайте!!!
Тайната тук е да отделите мечтата си от страховете и съмненията си за нея. В края на крайщата на какво сме посветени? На мечтата или на съмненията?
Доказвате , че сте посветени на мечтата си , като поемате действия!
Икономическа криза.....!!! Това ,което може да направите сега е да отворите ума си за нови идеи! Истинско предизвикателство е когато живота е труден. Трябва да преразгледате разбирането си за парите! Какво си мислите за тях? Дали са добро или лошо? Дали е грешно да ги искаш?
Не получавате всичко , което искате в живота.Получавате това за което мислите , че сте способни и го заслужавате! И ако поведението Ви не се връзва с правенето на пари, няма да направите повече пари, ако щете си го желавайте по цял ден. Няма да стане! Но , ако промените и разширите вярванията си около парите , това автоматично променя поведението Ви , което ще доведе до правенето на повече пари. Помислете си за нещата , които съзнавате днес и не сте знаели преди няколко години! Съзнанието е най-феноменалното нещо. Ако осъзнавате , как да оползвотворите потенциала, който имате , целият Ви живот ще се промени , все едно да светнете лампата! Развивайте го чрез четене , разсъждение , чрез изучаване на хора , които са направили това , което Вие искате да постигнете! Трябва да се замислите и да правите стратегии и план на действие , къде искате да сте , къде искате да пренесете живота си! Защото Вие можете да започнете нова глава в живота си!
Не сте родени с вярата , че парите са корена на всяко зло.Когато сме били деца ни е казвано – това е добре а това е грешно! А ние сме повярвали , защото не сме имали друга база за сравнение. Да , но сега имаме. Сега вече знаем какво ни трябва , за да стигнем където искаме. Не се страхувайте от рисковете! Ако се провалите , станете и пробвайте пак! Провала е част от победата! Постоянно ме питат , дали времето е подходящо за риск! Най-лощото , което може да Ви се случи е да не поемете риск! Това е най-голямата опастност!
„Духът на изобилието" – Томас Треуърд- Той казва , че когато взимаме от безкрайното , не трябва да ни е страх , че ще вземем повече , отколкото ни се полага. Обикнах това! Той казва , че не там се крие опастността , а опостността е в това да вземем по- малко и да се примирим с това! Чували сте много хора да казват , че чакат техният кораб да дойде!
Линкълн е казал , че тези , които печелят в живота си са онези които са склонни да доплуват до кораба си!
Какво друго има във Вас , което е неупотребено и Вселената настоява да пакажете!
Добре сега вярвате и какво?
Сега ще предприемете действие , за да се движите напред и ще построите мечтите си, защото няма да имате задръжки и сами да се съботирате с убеждението , че има само толкова и кой сте Вие да искате повече! Кой сте Вие да мечтаете за по-големи неща! Знайте , че има достатъчно за всички, склонни да вярват и да действат!
Като имате идея за бизнес хващате химикалката. Това може от самото начало да осакати мечтите Ви! Защото знаете , че може да си позволите еди колко си пари. Ще осъзнаете , че е по-добре да тръгнете след мечтата си и по пътя да намерите начина по който ще стане. Просто тръгнете без да смятате!
Наистина избистрете образа на това , което искате. Направете го вътрешно и се обвържете емоционално с това и когато интуитивно Ви просветне случайна идея за действие , като гръм от ясно небе , като възможност за да успеете. Тогава действаш, независимо от условията и обстоятелствата.

Това са три стъпки:
1. Изгради образа.
2. Приеми го в себе си.
3. Действай.
Негативен човек , когато погледне една идея или възможност ще види само препятствията , но позитивния човек е оптимист. Той може по цял ден да гледа пречките и да вижда само възможности! Та всеки го може , но вероятността да го направи е малка , заради програмирането ни толкова години. Програмирани сме да виждаме пречки , ограничения , недостатъци , страхове и предразсъдъци.Това си е доста за превъзмогване.
Започни да действаш днес! Остави миналото на мира-свършило е ! Днес или се усъвършенстваш или си заменим. Бъдете изобретателни. За какво можете да използвате талантите и способностите си? Просто решете , че ще сте непоколебими , изобретателни, последователни, иновативни и ще предложите повече отколкото получавате.
Кои са вашите таланти? Какво може да започнете веднага?
Имаме съзнание и подсъзнание.Съзнанието може да Ви дава идеи , да приема и да отхвърля идеи. Подсъзнанието за разлика от съзнанието , няма никаква възможност да отхвърля! Каквото и да му бъде поднесено го приема.Не различава голямо от малко , добро от лошо. Приема каквото и да му дадете като истина. Интуицията Ви дава възможността да управлявяте вибрациите. Каквото искате приемате , каквото не отхвърляте. Имате способността да мислите. Това е една от най-добрите ни функции. Интуицията е тази, която трябва да ни накара да се размърдаме!
Спрете да се тъпчите с извинения от рода:
- Не ме бива за това.......
-Не ме бива за онова.......
Защото това е пак вашата обработка. Това са глупости! Можете да постигнете , каквото си искате , по същия начин по който всеки на който се възхищавате го е направил. Разберете , че имате абсолютно същите възможности. Нагласете се с тази сила и ще създадете изключителен живот!
Ние сме чиста енергия и щом сме енергия излъчваме нещо. И щом ще излъчвам нещо избирам това да е любов! И чувствам , че когато излъчвам любов Вселената отговоря по свой начин. Ако излъчваш любов , ще получиш любов!
И разберете:
Всичко , което ни се случва е за да ни научи на нещо! За да ни предвижи в следващата фаза на нашето пътешествие!
Хора с по-малко интелект , талант и образование са го постигнали!
Намерете това , което обичате и се посветете на него!
Повярвайте в закона на привличането и си дайте сметка , че не сте тук за да четете това случайно!