Отвъд тайната

Never-underestimate-the-revelatory-power-of-spiritual-vision.-By-faith-you-see-the-invisible.-That-enables-you-to-believe-the-unusual-and-to-do-the-impossible.

Тайната на успеха. Искренно Ви препоръчвам да гледате този невероятен филм. Ако все още не сте ,прочетете по долу извадки от него.
Мисълта е есенцията на живота! Помислете ,как работи умът Ви. Каква е връзката между тялото и умът Ви. И тогава ще разберете това , което наистина получавате!
И , че може да го промените!
Мислите се превръщат в неща , когато те вървят заедно с действие! Всяко нещо е било някога мисъл!
Когато мислим, събираме отделни мисли и ги превръщаме в идея. Задържайки идеята в ума си и обвързвайки се емоционално с нея , ни привежда в действие! И още повече, задейства закона за привличане! Не е достатъчно да говорите за мечтата си , да мислите за мечтата си, да се молите и надявате за мечтата си. Наистина е необходимо да предприемете действие т.е. вече не говорите и мислите по въпроса – вече правите нещо по въпроса.
Хората ще се отнасят с вас по различен начин и вие ще се отнасяте към себе си по различен начин , защото вече действате.
Виждаш пъпка , която се издига нагоре. Ако се грижиш за нея, тя ще расте , ще пусне дълбоки корени и ще започне да цъфти. Това е начина за осъществяване на мечтите!

Прочети още...

Няколко прости правила за пълноценен живот

The Spiritual Path newКакво е най-добро за всички!
1.Силата на избора. Всеки един от нас прави безброй избори всеки ден.Всеки един от тях оказва влияние върху живота ни. Дори един незначителен избор ,може да повлияе на това което ние преживяваме и как се чувстваме. Например избираме да измъчваме телата си чрез многобройните диети ,залели световните пазари под формата на книги , видеокасети с упражнения и т.н. , а резултатът е отчайващ. Който успее да отслабне с диета на бърза ръка си възвръща изгубените килограми. После започваме друга диета и все се въртим в омагьосания кръг. А може и да изберем да ощастливим тялото си със здравословна , питателна закуска. Можем да изберем да сложим в кафето си силно нездравословната бяла захар пред по-малко вредната кафява.Можем да изберем да обичаме тялото си , като наш най-добър приятел , а може и да изберем да го мразим ,защото е дебело,отпуснато и на всичкото отгоре болно.......Изобщо дадена ни е свободна воля и избора си е наш. Какво пък-„Живота си е мой и тялото си е мое." Да обаче всеки избор , който правим в по-голяма или в по-малка степен ни въздейства по някакъв начин.
Какво всъщност е важното тук? Например, ако искате един по-богат и пълноценен живот , при избора,който правите, вземайте всичките си решения така , че идеята ви в завършен вид да направи не само вашият живот по-добър, а на колкото се може повече хора около вас. Представете си какво би станало , ако всички хора правеха своя избор , мислейки за хората около тях. Какво ли? Един съвършен свят на хармония и любов! Това всъщност е и разковничето в Ерата на Водолея.....
Дори, след време да се окаже лош избор , няма нужда от чувство на вина. Нали си бил воден от искренното желание да подобриш живота на всички около теб! Съвестта ти остава чиста! Това позволява от своя страна да се учиш от грешките си, да живееш с чисто сърце и ум , и да вярваш , че следващият път ще успееш!

Прочети още...